Wat Zeggen Onze Studenten:
Kies vandaag nog voor de "Laptop Lifestyle!" VoiceDigger is een complete cursus met alle gereedschap die jij nodig hebt om morgen al je eerste opdrachten binnen te halen. Er is zoveel werk voor de Nederlandse markt dat je de klussen voor het oprapen hebt. Spreek je meerdere talen dan kan het feest helemaal niet meer op. De komende jaren zal de vraag naar stem acteurs/artiesten alleen maar toenemen.

Vroeger was het noodzakelijk om als voice over artiest voor elke klus naar een studio te gaan voor de opnames. Dankzij de technologie van de laatste jaren is dit niet meer nodig en kun je letterlijk vanuit elke plek je werk doen en 100% de "Laptop Lifestyle" achtervolgen. Zelfs wanneer je op vakantie gaat zul je zien dat je heel eenvoudig met alleen een microfoon, interface en laptop gewoon je voiceover werk kunt doen. Heerlijk! Klik hieronder op de koopknop en wij zien je zo aan de andere kant van deze website :-)
De Complete Oplosing Van VoiceDigger.nl
 
Financiele
Vrijheid...
JE STEM IS GOUD WAARD, OOK AL IS DEZE IN JOUW MENING NIET ZO MOOI
FINANCIELE VRIJHEID LIGT AAN DE TOP VAN JE VINGERS
MET VOICEDIGGER.NL STA JE NOOIT STIL
De wereld van audio en video groeit enorm en de vraag naar stemmen wordt met de dag groter. Veel mensen denken dat je een mooie stem moet hebben voor voice over werk... Het tegendeel is waar! Audio en video producenten zijn juist op zoek naar mensen die een normale stem hebben, zeg maar "The Guy Next Door!" En omdat de kwaliteit en prijsverhouding van de benodigde apparatuur de laatste jaren zoveel is verbeterd, (onder de €100 tegenwoordig) kan iedereen die lid is van VoiceDigger leren hoe je deze magische markt kan veroveren...
Het belangrijkste doel van VoiceDigger is om zijn studenten helpen te ontwikkelen naar een geïnspireerd en financieel onafhankelijk burger van deze wereld te worden. We doen dit door onze studenten te begeleiden en door instructies te geven over het verwijderen van de grootste groeiremmer die de mens kent... En dat is GELD! Samen met VoiceDigger zul je leren hoe je met je stem en lage kosten financieel onafhankelijk kan worden... Maar veel belangrijker, kan blijven.
Wij van VoiceDigger zijn altijd op zoek naar manieren om je vrijheid te vergroten en om meer uit je voice over business te halen. Denk hierbij aan technieken die ervoor zorgen dat je beter gevonden kan worden op het Internet en dus ook sneller kunt groeien. Naast het feit dat je al te maken krijgt met een enorme database van zeer waardevolle informatie, zijn wij uiteraard 24/7 bezig om dit aan te vullen met nieuwe "Groei & Hack" technieken en updates...
Je Stem Is
Handel...
Growth &
Hack...
Wat Is VoiceDigger?
KRIJG ONBEPERKT TOEGANG TOT HET LEDENGEDEELTE EN LEVENSLANGE UPDATES VOOR SLECHTS €97,-
 

LEEF DE LAPTOP-LIFESTYLE EN VERANDER JOUW STEM (ongeacht wat voor stem je hebt) IN EEN KNALLENDE ONLINE ONDERNEMING... VANDAAG!

Maak Een Keuze
Complete Video Cursus
Bonus Materiaal t.w.v. €201,-
Professionele Microfoon en Mixer
Pop filter, Statief en Shock mount
Support (24/7)
Het Plus Pakket
Complete Video Cursus
Bonus Materiaal t.w.v. €201,-
Professionele Microfoon en Mixer
Pop filter, Statief en Shock mount
Support (24/7)
Klik op één van de afbeeldingen
Het Ultimate Pakket
Wat Ga Ik Leren In Deze Cursus?
Video Trainingen Van Hoge Kwaliteit (Waarde €194)
Video Cursus: VoiceDigger
In deze training leer ik je alles wat je moet weten om binnen 72 uur tijd een succesvolle voiceover onderneming op te zetten. Je kijkt letterlijk mee over mijn schouder hoe ik van A tot Z alles opzet en hoe jij hetzelfde kan doen door precies dezelfde formule te kopieren.

Hieronder een lijst met de video's. Laat je niet afschrikken door de termen en afkortingen, in de cursus wordt alles glashelder :-)
Laten wij eens kijken wat wij gaan leren in deze training...
BONUS #1
Daarnaast zit de cursus ook nog bomvol PDF en Word documenten, templates en kant en klare configuratie bestanden (van mij persoonlijk) die je verder op weg helpen.
Introductie
Globale uitleg van de stappen die wij samen gaan ondernemen om zo snel mogelijk geld te verdienen.
Wat heb je nodig als voice-over artiest
In deze video leg ik van A tot Z uit wat je nodig hebt om vanuit huis te werk kan gaan als voice-over artiest. Ik kan al verklappen dat naast de microfoon en mixer alles gratis is.
Hoe schrijf je jezelf in op alle platformen
Er zijn tientallen websites waar je jezelf kan inschrijven om werk te krijgen. Maar hier zitten wel haken en ogen aan vast. Ik loods je moeiteloos door dit process en zorg er samen met jou voor dat je een goede start maakt.
Hoe bouw ik een professionele voice-over website
Je website is je visite kaartje en deze moet er professioneel uitzien. In deze cursus leg ik uit in babytaal hoe makkelijk het is om een fantastische website op te zetten die de ene klant na de andere binnenhaalt...
Hoe bewerk ik het geluid (software)
In deze video kijk je mee over mijn schouder hoe ik mijn geluid bewerk met een DAW (Digital Audio Workstation). Leer hoe je vervelende mond klikken en andere ongewenste geluiden verwijdert en hoe je het geluid optimaliseert...
Simpele technieken om je stem te verbeteren
Je zal verbaasd zijn  over hoe makkelijk het is om met een paar oefening per dag (hooguit vijf minuutjes) je stem te optimaliseren. Het is geen vereiste les, want elke stem verkoopt...
Hoe maak ik een professionele Demo
Alles staat of valt met een goede Demo voor je klant om te beluisteren. In deze video leg ik je uit wat je nodig hebt om een demo te maken die de ene klant binnensleept na de andere...
Het optimaliseren van je opname omgeving
Je microfoon, mixer en DAW zijn minder belangrijk dan je omgeving. In deze video leg ik uit hoe je zonder kosten een opname omgeving maakt waarmee je dat gewenste droge geluid creëert...
Hoe maak je aantrekkelijke thumbnails in PhotoShop
In deze video leer ik je hoe je met Photoshop super klikbare thumbnails maakt.
 
Video Marketing Miljonair (Waarde €67)
In deze videocursus leer ik je hoe je heel eenvoudig met het uploaden van simpele filmpjes honderden e-mailadressen per dag kan verzamelen en je aanbiedingen voor je laten werken compleet op de automatische piloot.

Deze cursus bestaat uit negen video's en al het materiaal wat ik gebruik is inbegrepen.
Ontdek hieronder wat voor kwaliteit materiaal en bonussen je ontvangt voor je eenmalige investering in "VoiceDigger :-)
Dit is al ongelooflijk veel waarde voor een complete cursus, maar je krijgt van mij nog meer.... VEEL MEER:
BONUS #2
Laptop Geldautomaat (Waarde €97)
Deze cursus bestaat uit twee modulen en heeft 23 video's.

In module #1 leer je hoe je vanaf dag één geld kan verdienen met refurbished producten en/of arbitrage. In module #2 leer je hoe je een eigen product maakt zoals een e-book of een videocursus, hoe je een website moet maken (Video Sales Letter) en hoe je deze moet promoten op Facebook ads, Google Adwords, Native ads etc.
Grafisch Pakket (Waarde €37)
Stel, je bent geen grafisch wonder, maar je wilt wel professioneel overkomen op je website of squeezepage, dan heb ik hier de oplossing voor je.

Een grafisch pakket met duizenden elementen die je heel eenvoudig met Photoshop of Gimp zelf kunt bewerken naar je eigen stijl. Vrijwel alle elementen uit dit pakket zijn uniek en komen niet van een PLR (private label rights) pakket.
BONUS #4 - Waarde (onnoemelijk)
Ik word jouw "Geld Buddy" en je mag mij alles vragen. Je krijgt mijn geheime Skype adres waar alleen leden van de "Laptop Geldautomaat" club mij op kunnen bereiken voor directe support!
BONUS #3
VOICEDIGGER™